fbpx

HIN TECHNOLOGY

Bioteknologjitë tona lindin nga studimet dhe kërkimet shkencore të komponentëve teknologjikë që kanë për qëllim realizimin e aparateve estetike dhe mjekësore të testuara dhe çertifikuara në Itali, duke i dhënë jetë një produkti tepër cilësor me përmbajtje teknologjike gjithnjë e më shumë efikase dhe avangarde. Ky projekt i ri parashikon një formulë qiraje me kosto zero, shumë ndryshe nga çfarë propozohet në treg. Projekti mban emrin HIN FULL SERVICE (HIN SHËRBIM I PLOTË).

 

  • manipoli albanese 01
  • manipoli albanese 02
  • manipoli albanese 03
  • manipoli albanese 04
  • manipoli albanese 05
  • manipoli albanese 06
  • manipoli albanese 07
  • manipoli albanese 08

 

Questo sito fa uso di cookie. Utilizziamo sia cookies tecnici sia cookies di parti terze. Può conoscere i dettagli consultando la nostra informativa della privacy policy.
Premendo OK prosegui nella navigazione accettando l’uso dei cookie; in caso contrario è possibile abbandonare il sito.